بازار مریم | Maryam Mall

در میان مدرنیته‌ و سازه‌های شیک و امروزی جزیره کیش ، بازار مریم چون تکه‌ای از گذشته ‌، با معماری سنتی و حس‌وحال قدیمی‌اش ، فضایی خاص و دل‌نشین برای علاقه‌مندان به خرید و گشت‌ و گذار فراهم کرده است. این بازار ، که یکی از قدیمی‌ترین و محبوب‌ترین مراکز خرید کیش به شمار می‌آید ، در منطقه‌ای خوش‌مسیر و در دسترس برای گردشگران است.

معماری خاص، تجربه‌ای گرم و صمیمی

بازار مریم اولین بازار روباز در جزیره کیش است. این ویژگی نه ‌تنها آن را از سایر مراکز خرید متفاوت کرده ، بلکه باعث شده تجربه خرید در آن بسیار دل‌نشین‌تر و صمیمی‌تر باشد. طراحی بازار به‌صورت سنتی ، با استفاده از آجر ، چوب ، نورپردازی ملایم و المان‌های قدیمی ایرانی انجام شده؛ به‌گونه‌ای که هنگام قدم زدن در کوچه ‌پس‌ کوچه‌های آن ، حس حضور در یک بازار قدیمی و اصیل ایرانی به شما دست می‌دهد.

فضای روباز بازار با طراوت نسیم‌های گرم و مرطوب خلیج‌فارس و سایه‌ خنک سقف‌های چوبی، جاذبه‌ای بی‌نظیر برای بازدیدکنندگان به شمار می‌رود. شب‌ها که نورپردازی‌ها روشن می‌شوند ، بازار مریم جلوه‌ای شاعرانه و آرامش ‌بخش پیدا می‌کند و برای عکاسی و قدم‌زدن شبانه بسیار دلپذیر است.

تنوع فروشگاه‌ها و محصولات

در بازار مریم بیش از ۵۰ واحد تجاری در زمینه‌های مختلف مشغول فعالیت هستند. از پوشاک زنانه ، مردانه و بچگانه گرفته تا کیف و کفش ، لوازم آرایشی و بهداشتی ، عطر و ادکلن ، بدلیجات ، وسایل دکوری ، صنایع‌دستی ایرانی ، سوغات کیش و خوراکی‌های خاص جزیره. اگر به‌دنبال خرید یادگاری‌ از سفر خود به کیش هستید ، این بازار یکی از بهترین انتخاب‌هاست.

برخی فروشگاه‌ها نیز محصولات وارداتی متنوعی از برندهای معتبر را با قیمت‌هایی مناسب‌ ارائه می‌دهند. به همین دلیل بازار مریم هم برای خریدهای اقتصادی و هم برای تهیه اجناس با کیفیت ، محبوب است.

امکانات رفاهی و دسترسی آسان

بازار مریم در موقعیتی قرار گرفته که به‌راحتی با وسایل نقلیه عمومی یا خودرو شخصی قابل دسترسی است. نزدیکی آن به هتل‌های پرطرفداری مانند شایان ، کیش و فلامینگو ، یکی دیگر از دلایل محبوبیت این بازار در میان گردشگران است. در اطراف بازار ، ایستگاه تاکسی ، کافی‌شاپ‌ها ، رستوران‌های محلی و سنتی ، و دیگر مراکز خرید قرار دارند که باعث می‌شود برنامه‌ریزی یک روز کامل برای خرید ، استراحت و تفریح آسان‌تر شود.

چرا بازار مریم را باید دید؟

اگر در سفر به کیش به‌دنبال تجربه‌ای متفاوت از خرید هستید ، جایی که حال‌ و هوای قدیم با نیازهای امروز ترکیب شده باشد ، بازار مریم انتخابی ایده‌آل است.  این بازار نه‌ تنها جایی برای خرید است ، بلکه فرصتی‌ است برای آشنایی با فرهنگ محلی ، گفت ‌و گو با مردم صمیمی جزیره ، لذت بردن از هوای آزاد و گرفتن عکس‌های زیبا در فضایی سنتی و دل‌نشین.

بلوار ساحل – جنب میدان سنایی – بازار مریم

مدیریت: آقای مقصود مرادی

076-44455553